Share this

miercuri, 15 august 2012

Rostul muncii mele este calitatea si frumosul!

M-am hotarat astazi sa va scriu si sa va reamintesc ce fac eu, pentru ca observ ca multa lume nu intelege si primesc multe mesaje care ma jicnesc pe mine si ceea ce fac cu atatea daruire.
Eu le transmit cu aceasta ocazie urmatoarele:
EU NU FAC KITSCH! EU DARUIESC ARTA PENTRU IUBITORII DE CALITATE SI FRUMOS!
Rog persoanele care nu apreciaza munca mea si vor/cer preturi mici sa mearga sa caute in alta parte, pentru voi s-au inventat magazinele de la toate colturile, si cumparati-va lucruri comerciale create si printate in fabrica. Nu spun ca nu se gasesc lucruri de calitate si-n magazine, dar diferenta dintre mine si ei este ca eu le pictez cu propiile maini, si ofer tuturor posibilitatea de a avea PICTAT (atentie nu printat) pe imbracaminte imagini pe care si le doresc foarte mult, le iubesc si pentru unii care nu se gasesc nici in magazine.
Eu ma adresez persoanelor care apreciaza arta, calitatea si frumosul!
Asta a fost si ideea cand am inceput sa pictez pe tricouri, sa ofer arta nu lucruri ieftine de nimic care se gasesc si in piata! Rostul muncii mele este calitatea si frumosul!

Nu caut sa ma imbogatesc, dar nu pot nici sa-mi bat joc de munca mea! Incerc sa ofer preturi cat mai accesibile tuturor, nu sunt haină! Stiu ca lumea e saraca, insa ei ar trebui sa se gandeasca la bunastarea lui, nu la cum sa dau eu preturile mai mici decat valoarea lui, iar daca nu-si permit macar sa nu incurce si sa isi bata joc de munca altuia. Pot face si picturi care sa coste putin dar asta inseamna si o pictura simpla si care nu cere mult efort, si pentru cei care iubesc arta dar nu-si permit, voi face cu aceeasi pasiune si lucrarile lor micute.

In magazine stim cu totii, ca un tricou/bluza mai frumoasa, de calitate cu un imprimeu mai atragator, e in jur de 100 lei. Deci chiar nu inteleg ce sunt cu aceste persoane, de unde isi cumpara ele haine de li se par ca eu am preturi mari? 

Puteti oferi un cadou foarte frumos prin munca mea, pentru ca poate persoana care isi doreste foarte mult asa ceva nu isi permite, insa de ziua lor ar trebui sa primesca in dar ce-si doresc! Eu asta fac de mica, sunt atenta la dorintele celor din jur, mi le tiparesc in minte, pe hartie, acum pe telefon, si la momentul oportun le daruiesc ce-si doresc atat de mult.

Mereu cand pictez, pentru mine sunt importante toate detaliile ce tin de lucrare: tricou/bluza, material, culorile folosite, ce pictez, cum pictez, cand pictez, trebuie sa fiu odihnita, linistita, trebuie sa ofer operei toata dragostea mea! Ceea ce este important e ca pun suflet in acea bucata de material, pictez cu multa dragoste, poate in urma unei nopti nedormite ca mi s-a mai intamplat, cu multa emotie si bucurie pentru momentul in care il primesti si sa constat ca iti place! Asta e bucuria si linistea mea sufleteasca! 
De asemenea ma gandesc mereu cu drag la persoana care il va purta si in ce imprejurari o va imbraca, si cu ce o va asorta. Eu vreau sa va fac fericiti pentru ceea ce achizitionati, vreau sa va bucure fiecare purtare a obiectului vestimentar ce poarta amprenta artei! Vreau sa satisfac toate dorintele voastre si bunul vostru gust!
Va iubesc si multumesc tuturor care apreciaza munca mea! Munca mea e din inima de la mine pentru voi si va multumesc pentru frumusetea sufletului vostru de pretui arta si munca mea!

Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...